8 Şubat 2011 Salı

İFW 2011 (3.Gün)

İFW 3. günü de yine bir karma defileyle açılıyor. Bu karmada Deniz Kaprol, Tuvana Büyükçınar, Nejla Güvenç ve Rana-Berna Canok kardeşler yer alıyor. Evet, Kaprol Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve ilk aksesuar koleksiyonunu podyuma taşıyor. Fallen Angels adı verilen bu defilede pırlanta gibi değerli taşlar da kullanıldı. Büyükçınar ise 18.yy saraylarndan aldığı ilhamla Hikaye Anlatıcısı adlı bir kreasyon hazırladı ve açılış mankeni olarak da Çağla Şikel'i seçti. Nejla Güvenç'in Deri Tanıtım Grubuyla işbirliği içersinde gerçekleştirdiği kreasyonundan sonra Rana-Berna Canok, PokerFace adlı defile ile günümüzdeki o  yapaylaşan ve samimiyetini gittikçe kaybeden ilişkilere gönderme yapıyor.

İkinci defile ise Özgür Masur'a ait ve koleksiyonun adı : Bugün. Masur, defieleye yine Mehmet Turgut'un kısa filmi ile giriş yaparken bu dönemin marka yüzü olarak da Serenay Sarıkaya'yı seçiyor.

3. defile ise Avva'nın. Pascal Nouma'nın podyuma çıkması ile şaşırtan defile erkek giyiminin belirleyicilerinden oluyor.

İşte en çok beklediğim defileeeeeeeeee: Gamze Saraoğlu defilesi. Siyah Mürekkep adı verilen bu koleksiyona özel Saraçoğlu br de Black İnk adlı bir parfümde üretmiş. Bu parfüm tanıtımı için de defile sonrası after party verildi. :)

        Sonraki Derimod defilesinde ise Çağla Şikel, Ece Sükan ve Demet Kutluay gibi ünlü topmodeller yer alırken stilistliğini de Ece Sükan üstlendi. Ayrıca Emre Altuğ'unda karısına jest niteliğindeki ufak sahne gösterisi defileye ilgiyi arttırdı.

                                                  Günün son defilesi de Mavi'nindi.

Hiç yorum yok: