8 Şubat 2011 Salı

İFW 2011 (2.Gün)

İkinci günün ilk defilesi bir karma defileydi ve bu defile bu organizasyona ilk kez katılan Aslı Güner ve Jale Hürdoğan'a aitti. Güner, cin ali baskılarıyla dikkat çekerken Hürdoğan kullandığı ipek ve satenle 70'leri yansıttı.


İkinci defile ise yok olmaya yüz tutmuş kolonileri konu alan tasarımlarıyla Simay Bülbül'e aitti. Ve eski top modellerden Ebru Ürün'ü podyuma çıkararak dönüş yapan topmodel akımının destekçilerinden olduğunu gösterdi.

Sonraki defile Günseli Türkay imzalıydı ve kreasyonun adı : Kırık Porselendi. Porselenler geçmişe bağlayan objeler olarak düşünülmüş ve kırılması yeni ufukların açılması şeklinde yorumlanmıştı. Defile başlamadan önce de Murathan Özbek'in kısa filmi gösterildi. Ayrıca defiledeki ' bodypaintler'de ilgi çekici bir unsurdu.

İkinci günde 4. olarak Mehtap Elaidi boy gösterdi. Çoğul Yanlızlık adlı kreasyonunda kendi desenleriyle oluşmuş baskılar kullandı.

Damat Tween, Limiten Edition defilesine çıkardığı isimlerle damga vurdu. İrana Shayk ve Dita Von Teese'nin yer aldığı defilede camel, siyah ve koyu mavi renk ağırlığı vardı.  

2.günün son defilesi Colin's'e aitti. Kavak Yelleri oyunclarının ve Serenay Sarıkaya'nın boy gösterdiği defilede çok renkli görüntüler yaşandı.



Hiç yorum yok: